Zoutleverancier met onderhoudsdienst

Informatie over ons zout en de levering

Het belangrijkste bij uw keuze van uw onthardingszout of regeneratiezout is niet zozeer de vorm van het zout, maar wel de kwaliteit ervan.

Ons NACL kristalzout is 99,9% zuiver zeezout, en vormt zo de zuiverste kwaliteit van onthardingszout op de Belgische markt.

Qua verbruik heeft de vorm van het zout geen invloed. Zout lost op in water tot er een verzadigingspunt (360g per liter water) is bereikt.

Rekening houdend met de prijs-kwaliteit zijn zoutkristallen de beste keuze. Kwalitatief zijn ze even waardig aan zouttabletten.

Onderhoud van uw ontkalker of waterontharder

Onderhoud voor uw waterverzachter doet u best met het type zout dat u steeds gebruikt voor uw waterverzachter: zoutkristallen, fijn zout, zouttabletten of pastilles; of zoutblokken of blokzout.

Pas op: je mag geen 2 verschillende types zout in uw zoutbak mengen. Meng dus geen halve bak kristalzout met zouttabletten.

Het belang van zout bij een waterverzachter

Een waterverzachter is eigenlijk een filter voor jouw water, die met behulp van natrium geladen hars het kalk uit het water haalt. Dit gebeurt doordat de kalk zich aan de hars bindt en het regeneratiezout dan weer het ontstane kalk aan de hars reinigt. Dus hoe vaker dit moet gebeuren hoe meer regeneratiezout er verbruikt wordt.

welk zout kiezen voor uw waterverzachter?

Hard water is nefast voor leidingen en elektrische toestellen. Het energieverbruik zal hoger liggen, toestellen zullen vaker vervangen moeten worden en er zullen meer zeep en detergenten moeten worden gebruikt. Daarom is het belangrijk om te investeren in een waterverzachter. Voor een goede werking van die toestellen hebt u onthardingszout nodig. Maar welk type zout kiest u het best?

Zoutkristallen of tabletten?

Onthardingszouten zijn er in allerlei vormen: tabletten, kristallen, blokken. Maar welk zout kiest u nu het best voor uw waterontharder? Laat u bij uw keuze niet leiden door de vorm van het zout, wel door de kwaliteit. Die wordt bepaald door de zuiverheid en de hardheid ervan. Ook mogen er geen additieven aanwezig zijn en zo weinig mogelijk zoutstof. Alle onthardingszouten van het SOFT-SEL® gamma (zoutkristallen, onthardingszouttabletten, granulair onthardingszout) voldoen aan de Europese norm 973 type A, wat de hoogst mogelijke zuiverheidsklasse is.

Informatie nodig over het zout voor uw waterverzachter of zwembad?

Zoutdienst.be zoutleverancier

Zoekt u zout voor uw waterverzachter of ontkalker, ook gekend als onthardingszout? Dan zit u bij Zoutdienst van Aqua Service aan het juiste adres.

Wij leveren dagelijks zout voor waterontharders in tal van huishoudens en bedrijven, in gans België. Wanneer we bij u zout kunnen leveren bieden we u een onderhoud aan van uw waterontharder. Zo bent u altijd verzekerd van topkwaliteit onthardingszout en een top werking van uw waterverzachter of ontkalker. 

Wij kunnen doorgaans ook de meeste merken van waterverzachters herstellen en kunnen voor elk merk van ontkalker het gepaste zout en onderhoud aanbieden.

Aarzel dus niet om het team van Zoutdienst.be te contacteren voor uw zout bestelling. Zoutdienst garandeert u een onthardingszout van de beste kwaliteit en een uitstekende service voor uw waterverzachter of zwembad.

Zoutdienst by Aqua Service

Zoutdienst.be zoutleverancier

Onze experts kunnen alle merken waterverzachters herstellen en het gepaste zout aanbieden, ook niet bij ons gekocht.

Aarzel dus zeker niet om het team van Zoutdienst.be te contacteren voor uw zout bestelling. Zoutdienst.be garandeert u onthardingszout van dé beste kwaliteit met een uitstekende service voor uw waterverzachter, ontkalker of zwembad.