Zout voor Wellness

onthardingsZout voor wellness

Jacuzzi’s, zwem- en spabaden worden steeds populairder en zorgen voor enorm veel rust en ontspanning, die in onze drukke dagen zeer welkom zijn.

Het zout die wij leveren reduceert kalk en chloor uit je water, waardoor het water in je wellness heerlijk zacht aanvoelt, wat in een wellness uiteraard welkom is. Dit heeft een zichtbaar positief effect op je huid en haar én dit houdt de beschermlaag van je huid in stand.

Bescherm je wellnessruimte

In een wellness wordt énorm veel water gebruikt. Kalk elimineren met een goede waterontharder is dus van groot belang. Door kalk te elimineren bescherm je je sanitair en badkamer in je wellness tegen kalkaanslag en onzuiverheden, waardoor je de levensduur van je apparaten verlengt. 

Door ons kwalitatief zout die gebruikt kan worden in uw wellness toepassingen geniet u overigens steeds van heerlijk zacht water.

Het goede van zout(therapie)

Zouttherapie is al eeuwenlang traditie in Oost-Europa en Azië. De weg naar baden met sterk zouthoudend water wordt ook steeds vaker gevonden.

Het heilzame effect van het zoute water op huidaandoeningen wordt met name veroorzaakt door de regenererende en remineraliserende eigenschappen van het zouthoudende bronwater.

Ook LAGO brengt de drijfervaring van de Dode Zee in hun zwembaden.

Snelle Levering

Met ons 37 filialen en meer dan 100 bestel- en vrachtwagens is uw zout in no-time geleverd tot bij u thuis of in uw bedrijf.

nazicht na levering

Na de levering die zeer proper en secuur gebeurt, krijgt u een grondig en gratis nazicht van uw ontharder.

Volledig gratis

Het beste van al: De levering zout voor uw zwembad of ontharder is volledig gratis. U betaalt enkel uw verbruik!

gratis zoutlevering aanvragen

Laat je zout gratis leveren en betaal voortaan enkel voor je verbruik.