Zout voor waterontharders

Onthardingszout voor waterontharders

Onthardingszout zorgt -samen met een waterontharder- er voor dat kalk uit uw leidingwater wordt gefilterd, en u heerlijk zacht water verkrijgt.

Dankzij het kwalitatief onthardingszout van zoutdienst.be en een waterontharder zullen uw toestellen die werken met water (strijkijzers, koffiezet, wasmachine, …) jaren langer meegaan.

Bovendien zorgt de zuiverheid van ons onthardingszout voor een efficiënte en zuinige werking.

Gratis levering onthardingszout!

Onthardingszout voor uw waterontharder nodig?

Zoutdienst.be levert gratis onthardingszout, ook voor waterontharders die niet bij ons zijn aangekocht of als u zout kocht bij een andere firma.

Na de levering onthardingszout houden wij een nazicht van uw toestel én rekenen wij enkel het verbruik van onthardingszout aan.

info onthardingszout en waterontharding

De meeste waterontharders werken met harsflessen die kalkdeeltjes uit het water filteren. Na geringe tijd raken deze harsen verzadigd waardoor geen kalk meer opgenomen kan worden.

Op dit moment komt het regeneratiezout of onthardingszout in het spel. Het onthardingszout zorgt voor een regeneratie van de harsen, zodat de waterontharder opnieuw leidingwater kunnen ontharden.

Ons onthardingszout voldoet aan de Europese norm EN 973 type A, wat de hoogst mogelijk zuiverheidsklasse is voor onthardingszout.