Zoutlevering voor bedrijven

onthardingsZout voor uw bedrijf

Zout is essentieel voor vele bedrijven. Hetzij als ontharden van water met een waterverzachter of als strooizout tijdens de winter om de veiligheid van hun medewerkers en klanten te beschermen.

Zoutdienst is leverancier van strooizout, zwembadzout en zout voor waterverzachters en wij leveren deze in grote als kleine hoeveelheden, voor bedrijven en huishoudelijk gebruik.

Strooizout kopen

Het ijs– en sneeuwvrij houden van uw terrein is belangrijk. Een schoon terrein waarborgt niet alleen de continuïteit van uw activiteiten, maar ook de veiligheid van uw collega’s, bezoekers, klanten en leveranciers. 

Door preventief zout te strooien van zoutdienst.be, kan uw terrein ijsvrij blijven.

Onthardingszout

Onthardingszout zorgt ervoor dat kalk uit hard leidingwater gefilterd wordt, samen met een industriële of huishoudelijke waterontharder.

Heeft u in uw bedrijf een waterverzachter en bent u op zoek naar het beste zout met een uitmuntende service, zodat u nooit meer aan onderhoud van uw ontharder moet denken?

Contacteer ons dan voor een offerte op maat.

Snelle Levering

Met ons 37 filialen en meer dan 100 bestel- en vrachtwagens is uw zout in no-time geleverd tot bij u thuis of in uw bedrijf.

Controle na levering

Na de levering die zeer proper en secuur gebeurt, krijgt u een grondig en gratis nazicht van uw ontharder.

Volledig gratis

Het beste van al: De levering zout voor uw zwembad of ontharder is volledig gratis. U betaalt enkel uw verbruik!

gratis zoutlevering aanvragen

Laat je zout gratis leveren en betaal voortaan enkel voor je verbruik.