Zout voor horeca

Onthardingszout voor horeca

Heeft u een café, restaurant of andere horecazaak? Dan is het leuk als u zo min mogelijk tijd moet besteden aan poesten of herstellingen.

Een waterontharder met het beste zout zorgt nét hiervoor. Door het ontnemen van kalk in water, gaan uw toestellen langer mee en heeft u minder kalkaanslag. Een onmisbaar item dus voor elke horecazaak.

Voordelen van een waterverzachter en onthardingszout in de horeca

Toestellen gaan langer mee

Alle apparaten die water gebruiken (vaatwasser, wasmachine, koffiezetapparaat, etc…) gaan langer mee als er minder of geen kalk in het water zit. En dat is belangrijk, want een defect toestel kan al snel voor een zooitje zorgen.

Door het gebruik van een waterontharder met kwalitatief onthardingszout van zoutdienst.be, verkleint u het risico op defecten en gaan deze veel langer mee.

Ons zout wordt overigens volledig gratis geleverd, u betaalt enkel wat uw verbruik is. Daarbij geniet u na elke levering zelfs van een gratis nazicht van uw toestel!

Besparing op zepen en detergenten

Zepen en andere detergenten schuimen beter als u zacht water gebruikt. Dit kan dus al snel voor een flinke besparing zorgen als u uitrekent hoe vaak u detergenten moet gebruiken in uw horecazaak. 

Ook bij het wassen van tafellakens en servies maakt dit een groot verschil.

smaakvollere koffie en thee

Uw klanten zullen meteen het verschil smaken als u een waterontharder laat installeren. Koffie en thee worden over het algemeen als veel smaakvoller ervaren als u gebruik maakt van zacht water.

Geen kalkaanslag meer

Leidingwater zit vol kalk, en dit zorgt voor een lelijke, witte kalkaanslag.

Een waterontharder aanschaffen met onthardingszout van zoutdienst.be is dan ook een enorme aanrader voor elke horecazaak.

Snelle Levering

Met ons 37 filialen en meer dan 100 bestel- en vrachtwagens is uw zout in no-time geleverd tot bij u thuis of in uw bedrijf.

Controle na levering

Na de levering die zeer proper en secuur gebeurt, krijgt u een grondig en gratis nazicht van uw ontharder.

Volledig gratis

Het beste van al: De levering zout voor uw zwembad of ontharder is volledig gratis. U betaalt enkel uw verbruik!

gratis zoutlevering aanvragen

Laat je onthardingszout gratis leveren en betaal voortaan enkel voor je verbruik.