Zout voor appartementen en Residenties

Onthardingszout voor appartementen en residenties

De voordelen van zacht water die belangrijk zijn voor individuele particulieren, zijn even goed van tel voor bewoners van appartementsgebouwen.

Geen kalkaanslag, bescherming van huishoudelijke apparaten en van verwarmingstoestellen, besparing op zeepproducten, beter voor huid en haar, enz…

Gemeenschappelijke ontharder

Een centrale ontharder voor een appartementsgebouw is vaak goedkoper dan een aparte ontharder voor elke woonunit, en geeft u evenzeer alle voordelen qua onderhoud en bescherming van de installatie.

Heeft jullie appartementsgebouw nog geen gemeenschappelijke waterontharder? Dan kunt u dat aankaarten op een syndicusvergadering.

Als de bewoners collectief besluiten dat zo’n toestel er inderdaad moet komen, dan kan de syndicus het aankoopproces begeleiden. Hij vraagt dan verschillende offertes op en legt jullie de mogelijkheden voor.

Individuele waterontharder voor uw appartement

Komt er geen gemeenschappelijk toestel? Dan kunt u uiteraard besluiten om in uw appartement een ontharder voor eigen gebruik te installeren.

Goed nieuws: de huishoudelijke toestellen zijn bijzonder compact en makkelijk te plaatsen. U kunt ze zelfs installeren onder een schap of in een kast. 

Bovendien hebben sommige modellen zelfs een apart zoutreservoir. Er is dan ook zeker een oplossing die geschikt is voor uw appartement, zelfs als u eerder klein behuisd bent.

Snelle Levering

Met ons 37 filialen en meer dan 100 bestel- en vrachtwagens is uw zout in no-time geleverd tot bij u thuis of in uw bedrijf.

Controle na levering

Na de levering die zeer proper en secuur gebeurt, krijgt u een grondig en gratis nazicht van uw ontharder.

Volledig gratis

Het beste van al: De levering zout voor uw zwembad of ontharder is volledig gratis. U betaalt enkel uw verbruik!

gratis zoutlevering aanvragen

Laat je zout gratis leveren en betaal voortaan enkel voor je verbruik.