Onthardingszout voor Wassalons

Zoutlevering voor wassalons

De was doen: u ontkomt er niet aan. Of het nu om kleren, handdoeken of beddengoed gaat, al uw textiel moet regelmatig de wasmachine in. 

Gaat u hiervoor naar een wassalon, of bent u zelf eigenaar van een wassalon? Dan is een goede waterontharder die zorgt voor zacht water met zoutdienst niet meer weg te denken.

Voordelen van zacht water voor wassalons

Tot wel 30% minder energieverbruik

Wasmachines die lang werken op hard water, zullen aankalken. Het verwarmingselement die bijvoorbeeld volledig met kalksteen omhult zit zal dus meer energie moeten verbruiken dan één die op zacht water werkt.

Tot wel 70% minder detergenten nodig

Door gebruik te maken van zacht water hoeft u tot 70% minder detergenten en wasmiddelen te gebruiken om uw kledij en linnen te wassen. Niet enkel goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Schoonmaakproducten werken veel beter in zacht water, waardoor u er minder van hoeft te gebruiken en er dus langer mee doet.

Kleding gaat langer mee

Bij het wassen van uw kledij in onbehandeld hard water, blijven er gemakkelijk meer kalk- en zeepresten achter in uw kledij. Dit zorgt ervoor dat het textiel en linnen hard wordt en uw kledij sneller zijn kleur verliest.

Denk maar aan handdoeken die u heeft gewassen en te drogen hangt. De vezels worden zodanig hard van het kalkgehalte dat u merkt dat ze minder goed drogen én enorm stijf aanvoelen.

Snelle Levering

Met ons 37 filialen en meer dan 100 bestel- en vrachtwagens is uw zout in no-time geleverd tot bij u thuis of in uw bedrijf.

Controle na levering

Na de levering die zeer proper en secuur gebeurt, krijgt u een grondig en gratis nazicht van uw ontharder.

Volledig gratis

Het beste van al: De levering zout voor uw zwembad of ontharder is volledig gratis. U betaalt enkel uw verbruik!

gratis zoutlevering aanvragen

Laat je zout gratis leveren en betaal voortaan enkel voor je verbruik.